.

Gardagskvallen var otrooooligt Nice! Borjade med att vi 2 plus Cass, Simone och Sassh satt har och drack Alkoholhaltgdryck och spelade diverse spel osv. For att sedan ta oss vidare till Dan's Crib. Dar befanns sig massa trevliga mannsikor och an om mojligt mer alkohol intogs:) (Det ar luuugnt!:)) Frammat 1 akte vi sedan ned till The Bays dar det var ett javla party! 



 



 


Denna man pastod sig vara Bryan Mcfadden. Kan inte stamma, men lik som tusan!








hahahaha denna man kan vara den skonaste varlden skadat!

Idag vaknade vi hursom helst klockan halv ett da vi kom hem frammat fem. Akte sedan till en Steffen for att i prncip aka vidar till Mcdonalds och hem och se pa film igen. Nu har vi i all fall precis gatt 6 km! Det ni och nu vankas mat.

// Agnes Emelie




Lordag

Dagen har, som Emelie skrev tidigare idag, mestadels bestatt av Pool och Sol:)Nice!
Och nu pa eftermiddagen akte vi runt for att se lite mer av omgivningarna. Akte bland annat hogt upp pa ett berg med en Magnificent Utsikt!Men nu ar vi i alla fall hemma igen.  Emelie har intagit badrummet vilket innebar att jag tankte att nu har jag tid att lagga in lite bilder fran gardagen och idag.

Sa Mycket noje:

 


Simone, Sassha och Cass

Arligt, Ni skulle satt! De storsta skorna ever!

Austaliensiska pojkar

John lagar BBQ, 3 olika sorters kott Mycket och Mycket Gott!

Sen, till Min och Emelies ara och valkomnande blev det fyverkerier;) sager vi...


Dagen till ara akte vi som sagt pa biltur:

Jag

Emelie...

Charlotte

Utsikten, sa mycket battre i verkligheten, Men som sagt tar man sig inte hit far man noja sig med foto:)

Sist en vingard i Red Hills...

Nu har i alla fall Emelie plockat fram mat sa dags att ata. Sen far vi hoppas pa en trevlig kvall. OCH jag har nu fatt Cider, dock ej Kopparberg men ack sa mycket battre an ol:)
// Agnes







there is a lot of things to do before you die

klockan ar nu tio i tre pa eftermiddagen.
i morse tog vi sovmorgon till halv elva och sen dess har vi legat ute vid poolen fram tills nu. hur fint som helst!!
gardagskvallen bjod pa BBQ, underbart gott! en hel del ol och trevligt sallskap.
resterande tid av den har dagen kommer att innehalla guidad biltur av Sussa, poolhang, dusch, god mat, ol, trevliga manniskor och utgang i city.
kan knappast bli battre!

hoppas ni har det bra hemma
PUSSKRAM emelie 

Fredag

Egentligen skrev jag faktiskt redan ett inlagg i morse som dock forsvann 3 ganger for mig, sa efter 10 valdigt djupa andetag reset jag mig och gick fran datorn...!

Sa ett nytt forsok! Idag vaknade vi att hundne hoppade upp i var sang och rulla runt massa, for ja, det ar ungefar det enda denna hund gor rullar runt och biter i halsenerna, tur att man ar vit och inte har sa langa:) Far man saga sa.... ja!

Idag har vi varit pa ett stort shoppingcentrum inne i Frankston. Ooohh my! det fanns verkligen sa mycket som man ville kopa, och det var faktiskt ganska billigt ocksa. Hursom helst var vi dar i ca 3 timmar och hann handla detta.
Emelie: Skarp, Shorts, Orhangen, Linne, Lippglossss!
Agnes: Klanning, Linne, Flipp-Flopps

Sen blev det hem igen for att sola och lasa lite vid poolen. Ikvall sk det tydligen bjudas pa BBQ med dryck (Emelie har en saker kalla pa detta, internt nu sa hon kommer forsta vad jag menar nar hon laser detta):)


sofies and jacksson's







bild 1 - Cassandra och Emelie pa Sofies. Vi har nu under kvallen varit ute och kakat. Gott men fruktansvart mycke mat!
bild 2 - Agnes och Simone pa Sofies.
bild 3 - Agnes pa jacksson's
bild 4 - Simone och Cassandra pa jacksson's

nu har vi precis kommit hem och resterande tid kommer att fordrivas i soffan framfor australensiska serier.
hoppas ni far en trevlig dag dar hemma. 
LOVE agnes & emelie

hothothot

idag fordriver vi tid vid poolen.
agnes ligger dar ute nu och jag gick precis in for att svalka mig. det ar mulet och vi har solskyddsfaktor 30+ men man branner anda ihjal sig!! brannskadad pa vansterhanden. hoppas det lagger sig.
inte vant mig vid tidsskillnaden an, kan inte sova om natterna. det suger, fruktansvart mycket. meeeeen det gar over.
dagen kommer forsatta fordrivas vid poolen och sen ikvall ska vi kolla upp lite inrikesflyg, hostels, utflykter mm. whalle och soder kommer ju ner om ett tag sa da ska vi ge oss ut pa aventyr tillsammans med dem, kommer bli tok najs!! crazy time in aussie 2009\2010.
imorgon ska det bli samre vader = lite pengar kommer att spenderas pa shopping.

men vi har det bra har nere och vi har abslout haft det samre
over and out


Mitt forsta egna blogginlagg!

Emelie tyckte det var min tur nu att skriva ett blogginlagg, ar ju inte riktigt lika proffsig bloggare som hon, min farsta gang, sa ja, I will do my best!

Gardagskvallen borjade iaf med att vi kopte med oss lite mat och gick och satte  oss vid stranden tillsammans med Cassandra och kompisar till henne. Egentligen skulle vi bowlat men det blev att aka hem och byta klader och ga till en bar / nightclub - Jacksson's kallades det tydligen. Trevligt! Jag och Emelie noterad aven att man i Australien, i alla fal har, bland killar har ett stort behov av att trana sina biceps. Arligt! Det sag typ nastan lite laskigt och sjukt ut att alla hade sjukt stora overkroppar, typ...., och sen ett par taniga ben. Men men dom var ju nojda iaf sa da ar val jag det med antar jag...En annan sak som jag maste ova pa ar det har med olen. Inte okej att dricka Cider, for ja.. det finns ju tom inte saaa bara att ova:)

I dag har ja och Emelie spenderat dagen pa standen. Verkligen sa skont. Vi var nastan till och med sjalva..eller aldrig sjalva har! Flugor! Miljontals FLUGOR ar alltid med , ALLTID!
Framat 3 kom Cassandra och hamta oss sa vi akte forbi affaren och kopte mat som vi lagade till for en stund sedan. Smakade! Nu har vi i alla fall precis duschat och ska snart ga en promenad.

Imorgon ska det tydligen vara sammre vader, INTE DALIGT alltsa, bara lite sammre;) sa blir nog vila fran solen kanske aka till Mornigton och ga pa ett stort Shoppingcetrum, men det ha vi inte bastmmt nagot om annu. Sa vi far se...

Annars tror jag inte att jag har sa mycket mer att saga ATM.

Hade!

update

Agnes vaknade till slut och ute i poolen mots vi av en vidrig jakla spindel, seriost!!
Cassandra hjapler oss att fa ut den, den smiter, och nu vet vi inte vart den befinner sig. far se om den kommer och halsar pa oss under natten eller nagon av de aterstaende dagarna.
Efter denna lilla insident slog vi oss till ro och lugnet holl sig i nagra timmar.
det bryts av Cassandra 
- what the fuck!!! what is this?!!
en stor javla odla. japp, vad trevligt! darefter fordrev vi x antal timmar med att forsoka fa in denna varelse i en kylvaska, inspektera den, inse att den hade en bla tunga (enligt cassandra ar varelser med blaa tungor giftiga). Vi lyckas ej fanga den och nu befinner den sig har utanfor nagonstans. underbara djurliv!
darefter har vi varit nere pa stranden och ikvall ska vi ut och traffa manniskor. 

 






God morgon

det dar med tidsskillnaden!!
jag vaknade vid 06.00 och har inte kunnat somna om sen dess, underbart.
har fordrivit tiden med att sitta ute i morgonsolen och lasa, medans Agnes och Cassandra legat och sovit. de sover fortfarande. att sitta ute i en varmande morgonsol tillsammans med en stralande bok ar trots allt inte helt fel det heller.
idag ska vi njuta av solen och forsoka fa lite farg pa vara likbleka kroppar. det ar fasen acklande att se sig sjalv och sin kropp i det har solljuset just nu. meeen brannan ska jobbas upp, sakta men sakert.
att boka och betala en biljett till australien ar bland det basta jag gjort, hur fint som helst!! och att vi bara varit har i tva dygn = 85 dagar kvar ar annu battre. (men jag saknar er dar hemma lite forstass)
ska forsoka fa liv i agnes nu, eller kanske lata henne sova. hon sov sa daligt i gar natt stackarn..
ta hand om er dar hemma

over and out

summertime



  

Godkvall, godmorgon for er
dagen har flutit pa. den borjade med bio, "new moon". den var toppenbra och jag ar foralskad pa nytt, jag ska hitta min edward en vacker dag. efter bion var vi inne i ett huge shoppingcentrum och det sog natt sa fruktansvart i vara shoppingtarmar. meeen vi kunde halla oss. darefter fick vi skjuts av Sussa hem. och efter det borjade min hjarna lagga av, det dar med tidsskillnaden ar absolut inget kul. vi la oss i solen (underbart!!!!), agnes borjade lasa hennes underbara bok (den forlorade symbolen) och jag somnade pa hogst 30 sekunder. dar lag vi och gottade oss i ett par timmar for att sedan ga in vila en stund. nu sitter vi har med matta magar och funderar pa vad resterande tid av denna dag ska innehalla, klockan ar nu 07.47 pm. det blir kanske lite planering infor kommande tre manader eller kanske en promenad, we will see.
take care

Sleep

Klockan ar nu 8:30 pa morgonen och vi har antligen fatt sova ut. Gick och la oss runt 20:00 igar kvall plus att vi sov middag i 4 timmar innan dess.
Emelie ar nu ute och kanner pa vadret, det var godkant:) Idag ska vi i alla fall aka och se nya Twilight filmen med Cassandra. Sen far vi se om det bir sola pa eftermiddagen.
Annars ska val bara sagas att bilder kommer kanske senare idag eller imorgon.

Emelie halsar att solen ar underbart varmande!

FRAMME

antligen! efter en 30 timmar lang resa sitter vi har nu.
nyduschade och otroligt trotta. premiarinlagg pa bloggen, trevligt! (tack alexandra for den fina designen)
att resa till Melbourne ifran Sverige skulle vi sammanfatta sahar:
LANG
kinesiskt sallskap
kinesisk illamaende dam
KALL, agnes fros ihjal! lyckades ateruppliva henne med x antal filtar
flygmat (naringsrik) i 30 timmar, kanon!
filmer
onda nackar
ond svanskota, hamnar emelie i rullstol kommer svanskotan amputeras
musik
5 timmar pa Heathrow
2,5 timme i Hong Kong
24 timmar i luften
artonhundra securitis
sug efter en dusch

sa nu sitter vi har hemma hos emelies slaktingar. vi har gjort oss hemmastadda i rummet, packat upp saker och kant pa miljon. Idag blir det garanterat bara att ta det lungt, ska tydligen vara final i Australiensiksa Idol ikvall...

Bilder kommer imrgon , beror val lite pa... tills dess bara att fortsatta sakna oss!:)

Välkommen till vår nya Blogg!

- Snart drar Vi till Australien...


RSS 2.0