back for a while

Vi ar alltsa nu tillbaka i Frankstone efter 4 natter pa hostel i Melbourne, St. Kilda. Sjukt trevligt och kul. Forsta dagen lag vi mest pa stranden i St.Kilda. Gick ut och at och nar vi kom tillbaka till vart hostel var det forfest pa rummet sa bara att kooora! Sluta med att vi dansade pa ett bord pa en Gayklubb.. Mmmm Kan inte bli mycket battre. Dragqueenshow, bogar i sjomanskostymer osv...
Dagen efter detta tog vi oss in till city och gick pa Mebourne Aqaurum ( saaa inte vart det men men..) och en svang pa staden. ( Mamma Marie, du anar inte hur svart detta ar, INTE handla ga forbi, Nej Agnes. Tur att du inte ar med och hetsar mig till att handla:) ). Akte sedan tillbaka till St.kilda for middag.
Dag 3 lag vi pa stranden och stekte, aa inte mycket mer att saga om det:) Pa kvallen gick vi ut och at Sushi. Emelie har otroligt nog blivit ett stort fan! Tycker vi mycket om! Kvallen blev att tillbringa med vara mates pa rummet och dricka vin. Trevligt trevligt!
Dag 4 regnade det som aldrig forr, sa akte in till city och fikade och akte en gratis sparvagn osv. Kvallen blev att handla mat och sova tidigt, Sjukt trotta! Behver inte ga in pa varfor men det stavas ungeafar JAVLABRITTMEDALLVARLIGFETTMA,VILKETLEDERTILLENSJUKLIGTSNARKNING! Och idag tog vi taget dirrekt tillbaka hit for att bli hamtade pa stationen. Sa har vi legat vid poolen.

Pa mandag aker vi forovrigt GOR med Kalle och Soder! Kommer bli nice!


Har precis anlant till vart hosetl X base! sjukt nice..






Hollanska och Britter...:)


Japp...


Skonaste britten:) Haha om jag hade kunnat skulle jag lagt upp han sang jag har pa mobilen... Gar typ "Swedish girl, swedish girl, you kan be my frind, Swedish girl how you doin swedish girl, swedish girl..osv":)


ARLIGT! INGEN kan ha sett lika stora pattar som denna damen bar pa! SJUKT...


Vidrigaste och basta bilden! :)


Dragqueenshow bara!

Solnedgangen i st kilda


St. Kilda Beach


Frukost inne i Melbourne





Sota pingviner


Sot Haj...


En lastbil hade valt mitt i city! Trafikkaos? inte alls...


Ja det regnar har! En dag....:)

Nehe nu blir det middag
Love from Down under!\ Agnes, Emelie



Kommentarer
Postat av: Kusin Sofie

Vad bruna o fina ni har blivit :) Här hemma är det riktigt vinterväder!



Ta hand om er!



Puss o Kram

2009-12-18 @ 09:06:34
Postat av: Marie

Vad mycket ni får se och uppleva, blir avundsjuk.Hetsa?! Du menar väl bromsa alla "snåldyra köp".

Hoppas ni fått en god natts sömn nu.

Mamma M

2009-12-18 @ 20:33:02
Postat av: Tesan

Så himla härligt allt låter! Har fortfarande inte fattat att ni är där men jag gör väl det när ni kommer hem :) Här hemma är det förbaskat kallt och vitt, mysigt med lite vinter faktiskt! Hur som helst ser allting helt underbart ut hos er! Fortsätt njuta nu och hälsa Whalle och Söder från mig! Älskar er båda ! <3

2009-12-18 @ 22:43:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0