Torsdag

en snabb uppdatering1 Sitter pa hostlet i byron. imrogon far vi vidare mot Sedney sa var sista kavll alltsa. Den blir lugn nu efter 4 utekvallar i rad. Ska ga till Beach hotel for middag ikavll och kanske en drink. Vi kanner val att om vi gar ut ikavll finns en risk att bussresan pa 14 timmar imorgon kan bli jobbigare an den redan ar:)

Igar var vi som sgat i Nimbis. Sjukaste ever! Blir hamtade av storsta hippiebussen. De spelas reggiemusik och det kanns som man befinner isg i en film eller natt:) haha Val framme, eller nagon minut innan, berattar busschaffisen vilka "kakor" som ar bast och av vilka vi ska handla. " Handla inte av barnen pa gatan, ga till de aldra det har battre grejjer osv...:) Aker sedan in till nimbis, sjukt hafftig stad anda. Alla var i princip hippes eller natt som bodde dar. Man rokte pa gatan och i affarerna hangde weed vid kassa, bara att handla. Skulle vara i Sverige det. Men pa natt satt kunnde man ju inte klandra manniskorna dar. Allt var ju verkligen sa lyckligt! Sen tanker man ett steg langre sa andra man sig.. man maste varit dar for att forsta vad jag menar! sa...
Aker sedan vidare efter en timme ( och pa den tiden har sakert 15 peroner forsok salja till oss) till ett vattenfall. Inte sa markvardig men okej, skont att bada iaf.
Val hemma svirar vi om, gar och ater middag med vara roomates. En kanadensiks helt galen, men as harlig tjej fran kanada som vi vart ute med 3 kvallar nu och saklart vara Aussiepojkar:) gick tillbaka hit for att dricka lite ute pa terrassen, dar i princip alla sitter inna utgang. Gic sedan till Beach hotel och sedan till ett annat staller for att avsluta pa Cheky monki. Gick runt 2 och traffade en svensk kille vi va med ett bra tag. Ska traffas i Sydney sen med kanske. Det verkligen sa sjukt mycket svenska har, lite for mycket nastan. Men det ar kul anda!

Nu tar tiden slut pa datorn, men stranden nu!
see ya

Kommentarer
Postat av: Whalle

blev aldrig nimben för oss så ni får vissa lite pics sen (kanske kan dra nån rolig historia om det oxå?) :) strax skall jag ta på mig mina långkalsonger, min mössa, dunjacka, dra upp luvan och gå hem i kylan - buuuuuh! skall värma mig med southern comfort i helgen ;) ha så kul på bussen!

2010-01-14 @ 16:58:39
Postat av: Mamma Annika

Är det säkert att ni inte köpte något, kan nästan tro det med tanke på stavningen på sista inlägget.... Kram på er!! Mammi

2010-01-14 @ 18:49:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0